ARDAHAN / GÖLE - Kuytuca Erkunt Traktör Sanayi A.Ş. Ortaokulu

Kuytuca Erkunt Traktör Sanayi A.Ş. Ortaokulu

Kuytuca Köyü/GÖLE/ARDAHAN
Vizyon
Kuytuca Ortaokulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken; * Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, * Eğitime, öğretime göre öncelik vermek, * Disiplinlerarası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissetirmek, * Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek, * Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek, * Öğrencilerimize yardımseverlik ve sosyal sorumluluk ilkelerini aşılamak için okul içi ve dışında etkinliklere katılmak, * Ulusal bayram ve anma günlerinde anlamlı etkinlikler gerçekleştirerek öğrencilerin kültür varlıklarına sahip çıkmalarını sağlamak, önde gelen hedeflerimizdendir.
Misyon
Kuytuca Ortaokulu olarak hedefimiz, ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, vatanın bağımsızlığını ve milletin bölünmez bütünlüğünü hayat düsturu olarak benimsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Karma
Kaloriferle ısınmaktadır.
Ulaşım
Öğretmenlerin kendilerinin karşıladığı servis ile ilçe merkezine gidip gelmektedirler.
Kuytuca Köyü / Göle / Ardahan
İl merkezine 65 km,İlçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Bocce , Dart , Okçuluk branşında yarışma düzeyinde öğrenciler yetiştirilmektedir.
Her yıl tübitak projelerine katılım sağlanmaktadır.